Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kawalan Kualiti Udara

Midea Sensia AQC

Kawalan Kualiti Udara Midea Sensia AQC adalah kacukan pintar yang menggabungkan bahagian dalam rumah dengan keanggunan dan gaya. Ia menghadirkan teknologi dan inovasi yang diperkuatkan manusia melalui fitur, mengawal suhu dan pemurnian kualiti udara dengan pencahayaan dan pasu hingga hiasan bilik. Kesejahteraan datang melalui teknologi sensor yang dapat membaca persekitaran dan menjaga suhu dan kelembapan tempatan stabil, seperti persediaan sebelumnya, yang dibuat oleh MideaApp.

Nama Projek : Midea Sensia AQC, Nama pereka : ARBO design, Nama pelanggan : ARBO design.

Midea Sensia AQC Kawalan Kualiti Udara

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.