Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Loket

Taq Kasra

Loket Taq Kasra, yang bermaksud kasra arch, adalah kenang-kenangan Kerajaan Sasani yang kini ada di Iraq. Loket ini diilhamkan oleh geometri Taq kasra dan kehebatan bekas kedaulatan yang ada dalam struktur dan subjektivisme mereka, telah digunakan dalam kaedah seni bina ini untuk menjadikan etos ini. Atribut yang paling penting adalah reka bentuk moden yang menjadikannya kepingan dengan pandangan yang berbeza sehingga membentuk pandangan sisi yang kelihatan seperti terowong dan membawa subjektivisme dan membentuk pandangan depan yang dibuatnya sebagai ruang melengkung.

Nama Projek : Taq Kasra, Nama pereka : Yazdan Pargoshaei, Nama pelanggan : Pargosha.

Taq Kasra Loket

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.