Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Semula Identiti Jenama

InterBrasil

Reka Bentuk Semula Identiti Jenama Inspirasi untuk memikirkan semula dan merancang semula jenama adalah perubahan dalam pemodenan dan integrasi dalam budaya syarikat. Reka bentuk jantung tidak lagi boleh diluar jenama, memberi inspirasi kepada perkongsian secara dalaman dengan pekerja, tetapi juga dengan pelanggan. Gabungan antara faedah, komitmen dan kualiti perkhidmatan. Dari bentuk hingga warna, reka bentuk baru menyatukan jantung ke B dan titik kesihatan di T. Kedua kata bergabung di tengah menjadikan logo kelihatan seperti satu kata, satu simbol, menyatukan R dan B di jantung.

Nama Projek : InterBrasil, Nama pereka : Mateus Matos Montenegro, Nama pelanggan : InterBrasil.

InterBrasil Reka Bentuk Semula Identiti Jenama

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.