Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Berlengan

Osker

Kerusi Berlengan Osker segera mengajak anda duduk dan berehat. Kerusi berlengan ini mempunyai reka bentuk yang sangat jelas dan melengkung yang memberikan ciri khas seperti kayu tukang kayu yang dihasilkan dengan sempurna, sandaran tangan kulit dan bantal. Banyak perincian dan penggunaan bahan berkualiti tinggi: kulit dan kayu padu menjamin reka bentuk kontemporari dan abadi.

Nama Projek : Osker, Nama pereka : gunther pelgrims, Nama pelanggan : Gunther Pelgrims.

Osker Kerusi Berlengan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.