Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Restoran Cina

Ben Ran

Restoran Cina Ben Ran adalah Restoran Cina yang harmoni secara artistik, yang terletak di Hotel Mewah, Vangohh Eminent, Malaysia. Pereka menggunakan teknik gaya Oriental yang introvert dan ringkas untuk mewujudkan rasa, budaya, dan jiwa sebenar restoran. Ini adalah simbol kejernihan mental, meninggalkan kesejahteraan, dan mencapai kembali semula jadi dan semula jadi ke fikiran semula jadi. Bahagian dalamannya semula jadi dan tidak canggih. Dengan menggunakan konsep kuno juga sinkronis dengan nama restoran Ben Ran, yang bermaksud asli dan semula jadi. Restorannya seluas 4088 kaki persegi.

Nama Projek : Ben Ran , Nama pereka : Fuka Interior Decoration Sdn Bhd, Nama pelanggan : FUKA INTERIOR DECORATION SDN BHD.

Ben Ran  Restoran Cina

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.