Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Suite Lestari

Re Created

Suite Lestari Koleksi ini bertujuan untuk mencipta estetika baharu yang lahir daripada sisa industri jahitan. Pengarang mencipta reka bentuk model daripada pelbagai sisa melalui gabungan perkadaran, warna dan tekstur. Model yang dicipta daripada kepingan yang berbeza melambangkan kepelbagaian seseorang. Setiap model adalah berbeza dan unik. Untuk persembahan koleksi Kęstutis Lekeckas memilih tempat yang kadang-kadang menyerupai pembinaan bangunan baru, dan kadang-kadang - runtuhan apokaliptik, penulis berusaha untuk menarik perhatian kepada kemungkinan senario masa depan dan menggalakkan penonton untuk memikirkan semula nilai mereka.

Nama Projek : Re Created, Nama pereka : Kestutis Lekeckas, Nama pelanggan : Fashion House Lekeckas.

Re Created Suite Lestari

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.