Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Jubin Seramik

Marquina Gold

Jubin Seramik Marquina Gold ialah koleksi jubin seramik untuk lantai dan dinding. Jubin ini diperbuat daripada gres yang diwarnakan secara jisim, disepuh dan direktifikasi dengan permukaan matte, berstruktur dan bergilap. Coraknya memaparkan urat emas yang diilhamkan daripada marmar semula jadi. Format yang tersedia termasuk 120 x 280, 120 x 120, 60 x 120 dan 60 x 60 sentimeter, dengan mozek 30 x 30 dan papan lapik dinding 8 x 60. Format terbesar hanya setebal 6 milimeter dan mempunyai struktur batu. Jubin ini tahan fros dan tahan gelincir, jadi ia sesuai untuk kegunaan dalaman dan luaran. Jubin nipis ini juga boleh dipasang di atas permukaan sedia ada.

Nama Projek : Marquina Gold, Nama pereka : Cerrad Design Team, Nama pelanggan : Cerrad.

Marquina Gold Jubin Seramik

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.