Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Hotel

Anteroom Naha

Hotel Hotel Anteroom Naha bertujuan untuk menghidupkan semula komuniti kejiranannya melalui kerjasama dengan seni kontemporari dan budaya tempatannya. Diilhamkan oleh ruang kiub putih galeri, reka bentuk dalamannya dirancang untuk menjadi ringkas dan minimalis, yang membolehkan tetamu memberi tumpuan kepada karya seni yang dipamerkan di seluruh hotel. Fasad, bahagian dalaman, dan perabot direka bentuk dalam kerjasama rapat dengan artis, yang mengubah ruang itu sendiri menjadi sebuah karya seni.

Nama Projek : Anteroom Naha, Nama pereka : Daisuke Takamiya, Nama pelanggan : Hotel Anteroom.

Anteroom Naha Hotel

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.