Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembungkusan Makanan

Taste of Tohoku

Pembungkusan Makanan Taste of Tohoku ialah reka bentuk pembungkusan untuk siri produk kari retort yang diperbuat daripada daging dari rantau Tohoku, Jepun. Pembungkusan ini mencerminkan bahan-bahan pilihan yang digunakan dalam kari tersebut. Kraf tempatan dari Tohoku disusun merentasi permukaan bungkusan, dan reka bentuknya dihiasi dengan lambang berwarna emas serta tulisan tangan. Fon retro digabungkan dengan susun atur yang kemas dan ringkas untuk menggambarkan nostalgia sekali gus keanggunan bandar. Apabila beberapa kotak disusun bersebelahan, bahagian yang dicetak akan membentuk satu gambar yang bersambungan.

Nama Projek : Taste of Tohoku, Nama pereka : Dodo Design Co., Ltd., Nama pelanggan : .

Taste of Tohoku Pembungkusan Makanan

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.