Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Koleksi Perhiasan

4 C

Koleksi Perhiasan Book Text: 4C adalah koleksi perhiasan yang terdiri daripada rantai leher dan anting-anting yang diperbuat daripada perak sterling kitar semula. Setiap keping menampilkan garis luar berlian sebagai ganti batu asli, menawarkan alternatif yang beretika dan mesra alam kepada berlian tulen. Bentuk-bentuk ini dihasilkan melalui pemodelan 3D, percetakan lilin dan tuangan lilin hilang, kemudian dipasang dan disiap dengan tangan. Empat potongan disertakan: brilliant, princess, marquise dan pear. Kemasan berkilat, patina kelabu dan sadur emas menambah kontras serta mengetengahkan bentuk tiga dimensi setiap keping.

Nama Projek : 4 C, Nama pereka : Hanna Korhonen, Nama pelanggan : Hanna K Design & Jewellery.

4 C Koleksi Perhiasan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.