Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kamera Keselamatan

Meraki MV2

Kamera Keselamatan Meraki MV2 ialah kamera keselamatan yang direka untuk ruang dalaman dan komersial. Mekanisme engsel membolehkan kamera dilipat menjadi bentuk mangkuk yang padat atau dibuka menjadi bentuk berdiri. Kanta boleh dihalakan ke pelbagai arah, dan kamera boleh diletakkan di atas meja, dinding atau siling. Pemprosesan terbina dalam dan pengurusan awan menghapuskan keperluan untuk pelayan dan perisian tambahan. Pembelajaran mesin menyokong pengesanan, pengelasan dan penjejakan objek dalam masa nyata. Sambungan tanpa wayar, USB-C dan persediaan mudah alih menjadikan pemasangan mudah.

Nama Projek : Meraki MV2, Nama pereka : Nick Kawamoto, Nama pelanggan : Cisco Meraki.

Meraki MV2 Kamera Keselamatan

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.