Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kit Lentera

Tomori Aid

Kit Lentera Tomori Aid adalah kit pencahayaan boleh lipat yang mengubah lampu suluh menjadi lentera bercahaya lembut. Kit ini dibuat daripada kadbod dan dipasang dengan struktur yang ringkas serta kaedah pemasangan yang mudah. Sebarang lampu suluh yang bersaiz sesuai boleh digunakan, jadi lampu suluh yang rosak boleh digantikan dengan yang lain. Apabila dilipat, Tomori Aid boleh dimuatkan dalam saiz A4 dan mudah dibawa dalam beg kecemasan bencana. Apabila dipasang, lentera ini berukuran 260 mm tinggi dan 170 mm pada setiap sisi. Reka bentuk ini bertujuan untuk digunakan semasa proses pemindahan serta dalam kehidupan harian di rumah.

Nama Projek : Tomori Aid, Nama pereka : YUJI YANAGISAWA, Nama pelanggan : YUJI YANAGISAWA DESIGN INC..

Tomori Aid Kit Lentera

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.