Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pemasangan Pencahayaan

Hitobito

Pemasangan Pencahayaan Hitobito ialah pemasangan pencahayaan yang dicipta untuk sebuah festival tanglung yang diadakan di Bandar Taipei pada tahun 2023. Struktur ini diilhamkan oleh aksara Cina bagi "manusia", yang dibentuk oleh dua anggota yang saling menyokong antara satu sama lain. Dua pintu masuk yang sempit membawa pengunjung ke dalam, di mana laluan tersebut bercantum menjadi satu ruang yang lebih besar. Sebuah projektor di tengah-tengah memancarkan grafik bergerak ke atas lantai. Rangka paip keluli yang dibengkokkan secara manual dicat putih dan dilapisi dengan anyaman batang buluh berlebar satu sentimeter. Pemasangan ini berukuran 9.8 meter lebar, 7.8 meter dalam dan 3.5 meter tinggi.

Nama Projek : Hitobito, Nama pereka : Daisuke Nagatomo and Minnie Jan, Nama pelanggan : MisoSoupDesign.

Hitobito Pemasangan Pencahayaan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.