Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Gelas Minuman

Base

Gelas Minuman Reka bentuk siri Base memberi tumpuan kepada fungsi gelas minuman, menonjolkan kontras antara keadaan kosong atau penuh. Gelas ini diperbuat daripada kaca borosilikat. Nipis dan halus, tetapi dengan tapak yang kukuh dan mempunyai banyak kedalaman. Siri ini merangkumi tiga saiz: 200ml, 330ml, dan 500ml, dan direka bentuk untuk boleh disusun. Pembungkusannya diperbuat daripada kadbod kitar semula, menekankan kemampanan.

Nama Projek : Base, Nama pereka : Florian Seidl, Nama pelanggan : Officina Endorfino.

Base Gelas Minuman

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.