Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Kopi Luaran

Growing Table

Meja Kopi Luaran Meja Berkembang diperbuat daripada kayu keras walnut, yang mencerminkan warna tanah dan membuat latar belakang yang menjadikan tanaman lebih kelihatan. Reka bentuk keseluruhan adalah persimpangan pergerakan dinamik dan postur statik. Jadual menyediakan ruang di mana tumbuh-tumbuhan dapat tumbuh dan dilihat di meja untuk mewujudkan tempat untuk bersantai dan berinteraksi dengan alam semula jadi. Permukaan meja menyebar cahaya untuk mewujudkan ciri rumah hijau. Akhirnya, meja dibuat untuk penyimpanan yang mudah; ia boleh dihancurkan menjadi kuboid 26 "x 26" x 4 ".

Nama Projek : Growing Table, Nama pereka : Nga Ying, Amy Sun, Nama pelanggan : .

Growing Table Meja Kopi Luaran

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.