Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Aksesori Komputer 3 In 1

STACK TOWER

Aksesori Komputer 3 In 1 DIXIX Stack Tower dirancang untuk menyusun pelbagai aksesori elektronik dalam satu blok dengan baik dan kemas, seperti "TOWER". Menara ini mengandungi pembesar suara stereo (menguatkan suara dan muzik dari komputer anda), pembaca kad dan Dok USB. Kuasa dan data dihantar secara automatik ketika disusun bersama.

Nama Projek : STACK TOWER, Nama pereka : Yen Lau, Nama pelanggan : Dixix International Ltd..

STACK TOWER Aksesori Komputer 3 In 1

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.