Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Untuk Berbual Bebas Tangan

USB Speaker and Mic

Untuk Berbual Bebas Tangan Speaker & Mic USB DIXIX direka bentuk untuk berfungsi. Pembesar suara mikrofon sangat sesuai untuk perbualan bebas tangan melalui internet, mikrofon menghadap ke kanan anda untuk menyampaikan suara anda dengan jelas kepada si penerima dan pembesar suara akan menyiarkan suara dari orang yang anda hubungi.

Nama Projek : USB Speaker and Mic, Nama pereka : Yen Lau, Nama pelanggan : Dixix International Ltd..

USB Speaker and Mic Untuk Berbual Bebas Tangan

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.