Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Untuk Berbual Bebas Tangan

USB Speaker and Mic

Untuk Berbual Bebas Tangan Speaker & Mic USB DIXIX direka bentuk untuk berfungsi. Pembesar suara mikrofon sangat sesuai untuk perbualan bebas tangan melalui internet, mikrofon menghadap ke kanan anda untuk menyampaikan suara anda dengan jelas kepada si penerima dan pembesar suara akan menyiarkan suara dari orang yang anda hubungi.

Nama Projek : USB Speaker and Mic, Nama pereka : Yen Lau, Nama pelanggan : Dixix International Ltd..

USB Speaker and Mic Untuk Berbual Bebas Tangan

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.