Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Untuk Berbual Bebas Tangan

USB Speaker and Mic

Untuk Berbual Bebas Tangan Speaker & Mic USB DIXIX direka bentuk untuk berfungsi. Pembesar suara mikrofon sangat sesuai untuk perbualan bebas tangan melalui internet, mikrofon menghadap ke kanan anda untuk menyampaikan suara anda dengan jelas kepada si penerima dan pembesar suara akan menyiarkan suara dari orang yang anda hubungi.

Nama Projek : USB Speaker and Mic, Nama pereka : Yen Lau, Nama pelanggan : Dixix International Ltd..

USB Speaker and Mic Untuk Berbual Bebas Tangan

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.