Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Templat Lukisan

insectOrama

Templat Lukisan InsectOrama adalah sekumpulan 6 templat lukisan yang mengandungi 48 bentuk. Kanak-kanak (dan orang dewasa) dapat menggunakannya untuk menarik makhluk khayalan. Berbeza dengan kebanyakan templat lukisan, insectOrama tidak mengandungi bentuk yang lengkap tetapi hanya bahagian: kepala, badan, cakar… Tentu saja bahagian serangga tetapi juga potongan haiwan dan manusia lain. Dengan menggunakan pensil seseorang dapat mengesan rangkaian makhluk yang tidak berkesudahan ke atas kertas dan kemudian mewarnakannya.

Nama Projek : insectOrama, Nama pereka : Stefan De Pauw, Nama pelanggan : .

insectOrama Templat Lukisan

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.