Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pejabat

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS

Pejabat Dengan memanfaatkan kualiti struktur dan formalistik papan eternit, jaring putih terbuka menjadi latar kelabu. Garis putih dibentuk untuk melayani pelbagai fungsi dalaman (perpustakaan, pencahayaan, penyimpanan cd, rak dan meja). Konsep ini berasal dari falsafah reka bentuk holistik dan juga terdapat pengaruh dari teori kekacauan.

Nama Projek : STUDIO NL CONTROLLED CHAOS, Nama pereka : Athanasia Leivaditou, Nama pelanggan : ATHANASIA LEIVADITOU (STUDIO NL) - www.studionl.com.

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS Pejabat

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.