Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pejabat

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS

Pejabat Dengan memanfaatkan kualiti struktur dan formalistik papan eternit, jaring putih terbuka menjadi latar kelabu. Garis putih dibentuk untuk melayani pelbagai fungsi dalaman (perpustakaan, pencahayaan, penyimpanan cd, rak dan meja). Konsep ini berasal dari falsafah reka bentuk holistik dan juga terdapat pengaruh dari teori kekacauan.

Nama Projek : STUDIO NL CONTROLLED CHAOS, Nama pereka : Athanasia Leivaditou, Nama pelanggan : ATHANASIA LEIVADITOU (STUDIO NL) - www.studionl.com.

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS Pejabat

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.