Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pejabat

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS

Pejabat Dengan memanfaatkan kualiti struktur dan formalistik papan eternit, jaring putih terbuka menjadi latar kelabu. Garis putih dibentuk untuk melayani pelbagai fungsi dalaman (perpustakaan, pencahayaan, penyimpanan cd, rak dan meja). Konsep ini berasal dari falsafah reka bentuk holistik dan juga terdapat pengaruh dari teori kekacauan.

Nama Projek : STUDIO NL CONTROLLED CHAOS, Nama pereka : Athanasia Leivaditou, Nama pelanggan : ATHANASIA LEIVADITOU (STUDIO NL) - www.studionl.com.

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS Pejabat

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.