Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pejabat

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS

Pejabat Dengan memanfaatkan kualiti struktur dan formalistik papan eternit, jaring putih terbuka menjadi latar kelabu. Garis putih dibentuk untuk melayani pelbagai fungsi dalaman (perpustakaan, pencahayaan, penyimpanan cd, rak dan meja). Konsep ini berasal dari falsafah reka bentuk holistik dan juga terdapat pengaruh dari teori kekacauan.

Nama Projek : STUDIO NL CONTROLLED CHAOS, Nama pereka : Athanasia Leivaditou, Nama pelanggan : ATHANASIA LEIVADITOU (STUDIO NL) - www.studionl.com.

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS Pejabat

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.