Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kedai Rantai Fesyen Belia

Trend Platter

Kedai Rantai Fesyen Belia Sebagai gambaran cepat mengenai ciri jenama "variety" dan "mix-and-match", "Trend Platter" menampilkan aksen jenama melalui pelbagai gaya reka bentuk yang bergaya, mulai dari klasik dan vintaj hingga moden dan minimal. Siling berkubah berwarna hitam menyajikan fesyen dengan cara klasik sementara lantai kotak-kotak memberikan rupa vintaj. Kawasan putih menunjukkan kesederhanaan minimalis, sementara zon moden dipenuhi dengan warna hitam dan logam yang sejuk. Latar belakang yang direka khas dengan gaya yang berbeza adalah pendekatan kreatif untuk menonjolkan sifat jenama.

Nama Projek : Trend Platter, Nama pereka : Lam Wai Ming, Nama pelanggan : PMTD Ltd..

Trend Platter Kedai Rantai Fesyen Belia

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.