Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Ibu Pejabat

Weaving Space

Ibu Pejabat Dalam projek ini, bangunan kilang terpakai diubah menjadi ruang pelbagai fungsi yang merangkumi ruang pameran, catwalk dan pejabat reka bentuk. Terinspirasi oleh "tenunan kain", profil aluminium yang diekstrusi digunakan sebagai komponen dasar dinding. Ketumpatan ekstrusi yang berbeza menentukan fungsi ruang yang berbeza. Dinding fasad kelihatan seperti peti besar dari mana semua orang yang tidak dibenarkan dapat dihalang. Di dalam bangunan, penyemperitan dengan kepadatan yang lebih rendah digunakan untuk membuat semua ruang separa telus, untuk mendorong komunikasi antara francaisi dan pereka.

Nama Projek : Weaving Space, Nama pereka : Lam Wai Ming, Nama pelanggan : PMTD Ltd..

Weaving Space Ibu Pejabat

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.