Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Aplikasi Jam

Dominus plus

Aplikasi Jam Dominus plus menyatakan masa dengan cara yang asli. Seperti titik pada kepingan domino, tiga kumpulan titik mewakili: jam, puluhan minit dan minit. Waktu hari dapat dibaca dari warna titik: hijau untuk AM; kuning untuk PM. Aplikasi ini mengandungi pemasa, jam penggera dan lonceng. Semua fungsi dapat dilayari dengan menyentuh titik sudut diskrit. Ia mempunyai reka bentuk asli dan artistik yang menghadirkan Wajah Masa abad ke-21 yang sebenarnya. Ia direka dengan simbiosis yang indah dengan casing peranti mudah alih Apple. Ia mempunyai antara muka yang sederhana dengan hanya beberapa perkataan yang diperlukan untuk mengendalikannya.

Nama Projek : Dominus plus, Nama pereka : Albert Salamon, Nama pelanggan : .

Dominus plus Aplikasi Jam

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.