Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bekerja Seperti Di Rumah

PACO Operation Hub

Bekerja Seperti Di Rumah Kakitangan adalah harta yang paling berharga untuk perniagaan. Reka bentuknya menawarkan ruang yang harmoni dan berfungsi untuk siapa yang tinggal paling lama dalam sehari. Suasana kontemporari & mewah yang diberikan bukan hanya keindahan, karya yang menggembirakan dan luar biasa ini juga akan memberikan model yang baik untuk kunjungan pelanggan yang selari dengan harapan mereka terhadap output kualiti jenama mereka. Tugas yang paling sukar adalah memaksimumkan ruang pejabat dengan memasang balok besar di siling ... akhirnya ruang dua tingkat telah dibina untuk mewujudkan kawasan yang dapat digunakan dari 1600 hingga 3000 kaki persegi dengan pertimbangan tempat tinggal.

Nama Projek : PACO Operation Hub, Nama pereka : Philip Tse, Nama pelanggan : PACO Communications.

PACO Operation Hub Bekerja Seperti Di Rumah

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.