Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pejabat Jualan

Chongqing Mountain and City Sales Office

Pejabat Jualan "Mountain" adalah tema utama pejabat penjualan ini, yang diilhami oleh latar belakang geografi Chongqing. Corak guli kelabu di lantai terbentuk dalam bentuk segitiga; dan ada banyak sudut dan sudut yang ganjil dan tajam di dinding ciri dan kaunter penerimaan berbentuk tidak teratur, untuk menunjukkan konsep "gunung". Selain itu, tangga yang menghubungkan lantai dirancang untuk menjadi laluan melalui gua. Sementara itu, lampu LED digantung dari siling, meniru pemandangan hujan di lembah dan menghadirkan perasaan semula jadi, untuk melembutkan keseluruhan kesan.

Nama Projek : Chongqing Mountain and City Sales Office, Nama pereka : Ajax Law, Nama pelanggan : Shanghai Forte Land Co. Ltd..

Chongqing Mountain and City Sales Office Pejabat Jualan

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.