Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja

Baboor Dawar Line

Meja Dalam usaha untuk mengatasi batas normal dan percubaan abadi untuk menggabungkan warisan Mesir bersejarah dengan kaedah reka bentuk kontemporari yang disajikan dalam bahan dan kemasan, karya khas "Baboor" ini telah diilhami oleh "kompor Primus" tradisional yang telah menjadi peralatan wajib untuk lebih dari satu abad dan masih banyak digunakan sehingga hari ini di kawasan luar bandar. Ini adalah peringatan dari salah satu dari banyak barang, yang pernah menjadi komoditi berprestij dan seiring berjalannya waktu telah membayangi kepupusan menjadi zaman kuno. Mana-mana item boleh menjadi karya utama sekali dilihat dengan visi artistik.

Nama Projek : Baboor Dawar Line, Nama pereka : Dalia Sadany, Nama pelanggan : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Meja

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.