Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Set Bilik Mandi

FRACTURE

Set Bilik Mandi Gaya peralatan sanitari seramik yang unik, reka bentuk garis kaca patah yang luar biasa Komen Dekonstruktivismeā€¦ Fraktur Penyepaduan integriti komponen struktur, permainan di permukaan, untuk membuat elemen reka bentuk geometri seperti bahagian luar produk dan menggerakkan gaya dekonstruktivis berdasarkan siri sebagai contoh Fracture Bien menemui salah satu siri yang paling luar biasa.

Nama Projek : FRACTURE, Nama pereka : Bien Seramik Design Team, Nama pelanggan : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

FRACTURE Set Bilik Mandi

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.