Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bangunan Pejabat

Jansen Campus

Bangunan Pejabat Bangunan ini merupakan tambahan baru yang mengagumkan di kaki langit, menghubungkan kawasan perindustrian dan bandar lama dan mengambil bentuk segi tiga dari bumbung tradisional Oberriet. Projek ini mengintegrasikan teknologi inovatif, merangkumi perincian dan bahan baru dan memenuhi standard bangunan lestari 'Minergie' Switzerland yang ketat. Fasad ini dilapisi mesh Rheinzink berlubang pra-paten gelap yang membangkitkan kepadatan nada bangunan kayu di kawasan sekitarnya. Ruang kerja yang disesuaikan adalah pelan terbuka dan geometri bangunan memotong pemandangan ke Rheintal.

Nama Projek : Jansen Campus, Nama pereka : Davide Macullo Architects, Nama pelanggan : .

Jansen Campus Bangunan Pejabat

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.