Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Sistem Isyarat Basikal

Reggal Originals

Sistem Isyarat Basikal Reggal Originals adalah prototaip konsep reka bentuk isyarat yang membantu penunggang basikal menunjukkan niat arah mereka kepada pemandu kenderaan lain. Prototaip ini dirancang dengan cara yang dapat dilihat oleh pengguna kenderaan dari semua peringkat. Produk ini dapat dicapai dengan dua jalan: depan dan belakang. Yang paling penting, ia mesti disatukan ke dalam satu sistem. Dengan berbuat demikian, produk mesti mempunyai rasa premium yang sesuai dengan basikal tanpa barang yang menonjol. Lampu isyarat depan dibuat menggunakan lampu LED yang akan duduk dengan baik ke dalam alur cincin logam.

Nama Projek : Reggal Originals, Nama pereka : Tay Meng Kiat Nicholas, Nama pelanggan : .

Reggal Originals Sistem Isyarat Basikal

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.