Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Telefon Pintu Video Bebas Tangan

Tiara

Telefon Pintu Video Bebas Tangan Tiara dirancang sesuai dengan penggunaan mendatar dan menegak, bergantung pada lebar tempat penggunaan. Kualiti estetika produk dapat dikekalkan dalam kedudukan mendatar dan menegak. Alat putar 90 darjah yang dipatenkan yang direka untuk monitor 2.5 dan 3.5 inci memberikan putaran monitor yang mudah. Tudung boleh dibuka tanpa menggunakan alat bantu atau daya tambahan, dengan menggunakan sistem kunci yang dipatenkan. Bingkai dan gril pembesar suara yang boleh diganti memberikan kesan estetik yang mengejutkan.

Nama Projek : Tiara, Nama pereka : RAHSAN AKIN, Nama pelanggan : NETELSAN.

Tiara Telefon Pintu Video Bebas Tangan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.