Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bistro

Ubon

Bistro Ubon adalah bistro Thailand yang terletak di pusat bandar kuwait. Ia menghadap ke jalan Fahad Al salim, jalan yang terkenal dengan perdagangannya pada masa lalu. Program ruang angkasa bistro ini memerlukan reka bentuk yang cekap untuk semua kawasan dapur, simpanan, dan tandas; membenarkan ruang makan yang luas. Untuk ini dapat dicapai, bahagian dalaman berfungsi di mana digabungkan dengan unsur-unsur struktur yang ada secara harmoni.

Nama Projek : Ubon, Nama pereka : Rashed Alfoudari, Nama pelanggan : .

Ubon Bistro

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.