Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi

loop-сhair

Kerusi Idea kerusi ini datang kepada saya ketika saya melihat gelung dari potongan segi empat tepat, yang melengkung untuk membentuk lengan. Bahagian logam disambungkan oleh selak ke kaki kayu dan bahagian belakang dan tempat duduk kerusi dibuat dari plastik lutsinar. Sambungan ketiga bahan yang berbeza ini memberi ilusi ringan.

Nama Projek : loop-сhair , Nama pereka : Viktor Kovtun, Nama pelanggan : Xo-Xo-L design.

loop-сhair  Kerusi

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.