Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Rumah Kubah

Easy Domes

Rumah Kubah Reka bentuk dan struktur Easy Domes adalah Icosahedron, di sini dengan memotong bucu dan berubah menjadi 21 bahagian kayu. Reka bentuk, dalaman, bahan-bahan seperti warna dan keseluruhan pelaksanaannya ke sekitarnya, pembinaan dan tuntutan yang berkelanjutan, menawarkan pengaturan dalaman untuk berbagai pengguna. Konsep ini menarik bagi bangunan hijau, pembina rumah dan kehidupan lestari. Boleh dibina di semua zon iklim dan tahan terhadap gempa bumi dan taufan.

Nama Projek : Easy Domes, Nama pereka : KT Architects, Nama pelanggan : Easy Domes Ltd.

Easy Domes Rumah Kubah

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.