Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pusat Perubatan

Neo Derm The Center

Pusat Perubatan Ia direka untuk mengasyikkan tema garis, dan sorotan warna kapur sudah cukup untuk menunjukkan ringkas reka bentuk yang suram dan bertenaga untuk pusat penjagaan kulit ini. Rasuk garis putus-putus putih melintasi siling putih dan memanjang ke ruang sekitar dengan dinamik. Zon bersantai yang berdekatan dengan penerimaan tetamu diatur dengan warna kapur warna dari perabot ke permaidani yang menekankan inti pati jenama muda dan segar dengan melihat ke pelabuhan Victoria.

Nama Projek : Neo Derm The Center, Nama pereka : Danny Chan, Nama pelanggan : Beige Design Limited.

Neo Derm The Center Pusat Perubatan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.