Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Studio Reka Bentuk Dengan Galeri

PARADOX HOUSE

Studio Reka Bentuk Dengan Galeri Paradox House, sebuah studio reka bentuk multimedia bergaya gudang yang berbeza-beza, menemukan keseimbangan sempurna antara fungsi dan gaya sambil mencerminkan rasa dan cara hidup pemiliknya yang unik. Ia membuat studio reka bentuk multimedia yang menarik dengan garis bersudut bersih yang mempamerkan kotak kaca berwarna kuning yang menonjol di mezanin. Bentuk dan garis geometri moden dan mengagumkan tetapi dibuat dengan berselera untuk memastikan ruang kerja yang unik.

Nama Projek : PARADOX HOUSE, Nama pereka : Catherine Cheung, Nama pelanggan : .

PARADOX HOUSE Studio Reka Bentuk Dengan Galeri

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.