Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pusat Pembelajaran

STARLIT

Pusat Pembelajaran Pusat Pembelajaran Starlit dirancang untuk memberikan latihan prestasi dalam persekitaran pembelajaran santai untuk kanak-kanak berumur 2-6 tahun. Kanak-kanak di Hong Kong belajar di bawah tekanan tinggi. Untuk memperkasakan bentuk & ruang melalui susun atur dan sesuai dengan pelbagai program, kami menerapkan Perancangan Bandar Rom Kuno. Unsur-unsur bulat adalah umum sepanjang memancarkan lengan dalam susunan paksi untuk mengikat kelas dan studio di antara dua sayap yang berbeza. Pusat pembelajaran ini dirancang untuk mewujudkan suasana pembelajaran yang menyenangkan dengan ruang yang maksimum.

Nama Projek : STARLIT, Nama pereka : Catherine Cheung, Nama pelanggan : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Pusat Pembelajaran

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.