Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Branding Penyelidikan

Pain and Suffering

Branding Penyelidikan Reka bentuk ini menerangkan penderitaan dalam pelbagai lapisan: falsafah, sosial, perubatan dan saintifik. Dari sudut pandangan peribadi saya bahawa penderitaan dan keperitan datang dalam banyak bentuk dan rupa, falsafah dan ilmiah, saya memilih humanisasi penderitaan dan kesakitan sebagai asas saya. Saya mengkaji analogi antara simbiotik di alam dan simbiotik dalam hubungan manusia dan dari penyelidikan ini saya mencipta watak-watak yang secara visual menggambarkan hubungan simbiotik antara penderita dengan penderita dan antara rasa sakit dan yang dalam kesakitan. Reka bentuk ini adalah eksperimen dan penonton adalah subjeknya.

Nama Projek : Pain and Suffering, Nama pereka : Sharon Webber-Zvik, Nama pelanggan : Sharon Webber-Zvik.

Pain and Suffering Branding Penyelidikan

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.