Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Aplikasi

genuse

Aplikasi Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine adalah rangkaian aplikasi jam yang dicipta khas untuk peranti I'm Watch. Aplikasi asli, ringkas dan estetik dalam reka bentuk, dari etnik masa depan hingga gaya sci-fi hingga perniagaan digital. Semua grafik muka jam tersedia dalam 9 warna - sesuai dengan warna warna I Watch. Sekarang adalah saat yang tepat untuk cara baru menunjukkan, membaca dan memahami zaman kita. www.genuse.eu

Nama Projek : genuse, Nama pereka : Albert Salamon, Nama pelanggan : genuse.

genuse Aplikasi

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.