Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kedai Media

Our House

Kedai Media Konsep 'Rumah Kami' mencipta semula pengalaman berbelanja walaupun reka bentuk inovatif, teknologi digital canggih dan sentuhan sihir Virgin untuk mewujudkan persekitaran runcit seperti yang lain. Pada pendekatan pelanggan disambut oleh Richard Branson, Mo Farah, Usain Bolt atau bahkan T-Rex, dari pintu digital HD. Rasa teater dan keperibadian ini memberi laluan kepada pelanggan untuk meneroka dunia perkhidmatan hiburan dan komunikasi terkini dari Virgin Media.

Nama Projek : Our House, Nama pereka : Allen International, Nama pelanggan : allen international.

Our House Kedai Media

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.