Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Jam Bersambung

COOKOO

Jam Bersambung COOKOO ™, jam pintar pereka pertama di dunia yang menggabungkan pergerakan analog dengan paparan digital. Dengan reka bentuk ikonik untuk garis ultra bersih dan fungsi pintarnya, jam tangan memaparkan pemberitahuan pilihan dari telefon pintar atau iPad anda. Terima kasih kepada pengguna COOKOO App ™ yang mengawal kehidupan mereka dengan memilih pemberitahuan dan amaran yang ingin mereka terima tepat di pergelangan tangan mereka. Menekan butang COMMAND yang dapat disesuaikan akan membolehkan kamera memicu dari jauh, pemutaran muzik kawalan jauh, daftar masuk Facebook satu butang dan banyak pilihan lain.

Nama Projek : COOKOO, Nama pereka : CONNECTEDEVICE Ltd, Nama pelanggan : COOKOO, a new brand created 2012 by ConnecteDevice Limited..

COOKOO Jam Bersambung

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.