Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Dalaman Runcit

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Reka Bentuk Dalaman Runcit Pelanggan mencari reka bentuk kreatif untuk mewakili jenama dengan baik. Nama 'Hiveometric' dibentuk oleh dua perkataan 'sarang' dan 'geometri', yang hanya memberitahu konsep utama dan menggambarkan reka bentuk. Reka bentuknya diilhamkan oleh produk pahlawan jenama itu, kompor elektrik berbentuk sarang lebah. Dibayangkan sebagai sekumpulan sarang lebah, ciri dinding dan siling dalam kemasan yang kemas menghubungkan dan menggabungkan bentuk geometri yang kompleks. Garisan halus dan bersih, menghasilkan penampilan kontemporari yang ramping untuk melambangkan imaginasi dan kreativiti yang tidak terhingga.

Nama Projek : Hiveometric - Kuppersbusch Showroom, Nama pereka : Alain Wong, Nama pelanggan : .

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom Reka Bentuk Dalaman Runcit

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.