Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pengaturcara Tograf

Optimo

Pengaturcara Tograf Optimo adalah produk skrin sentuh yang canggih untuk pengaturcaraan dan penentukuran semua tachograf digital yang dipasang pada kenderaan komersial. Dengan fokus pada kelajuan dan kemudahan penggunaan, Optimo menggabungkan komunikasi tanpa wayar, data aplikasi produk dan pelbagai sambungan sensor yang berbeza ke dalam peranti mudah alih untuk digunakan di kabin kenderaan dan bengkel. Direka untuk ergonomi yang optimum dan kedudukan yang fleksibel, antara muka tugasnya dan perkakasan inovatif secara dramatik meningkatkan pengalaman pengguna dan membawa pengaturcaraan tograf ke masa depan.

Nama Projek : Optimo, Nama pereka : LA Design , Nama pelanggan : Stoneridge.

Optimo Pengaturcara Tograf

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.