Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bangku

Kagome

Bangku Direka oleh Shinn Asano dengan latar belakang dalam reka bentuk grafik, Sen adalah koleksi 6 keping perabot keluli yang mengubah garis 2D menjadi bentuk 3D. Setiap bahagian termasuk "bangku kagome" telah dibuat dengan garis yang meminimumkan kelebihan untuk menyatakan bentuk dan fungsi dalam berbagai aplikasi, yang diilhami oleh sumber unik seperti kerajinan dan corak tradisional Jepun. Bangku Kagome dibuat dari 18 segitiga sudut kanan yang saling menyokong dan apabila dilihat dari atas membentuk corak kraf tradisional Jepun kagome moyou.

Nama Projek : Kagome, Nama pereka : Shinn Asano, Nama pelanggan : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Kagome Bangku

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.