Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kalendar

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalendar Dalam gaya seperti kaleidoskop, ini adalah kalendar dengan grafik potongan bertindih yang dilukis dengan corak pelbagai warna. Reka bentuknya dengan corak warna yang dapat diubah suai dan diperibadikan dengan hanya mengubah susunan kepingan menggambarkan kepekaan kreatif NTT COMWARE. Terdapat ruang menulis yang mencukupi dan garis panduan mengambil kira fungsi yang menjadikannya sempurna sebagai kalendar jadual yang ingin anda gunakan untuk menghias ruang peribadi anda.

Nama Projek : NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”, Nama pereka : Katsumi Tamura, Nama pelanggan : good morning inc..

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy” Kalendar

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.