Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kalendar

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalendar Dalam gaya seperti kaleidoskop, ini adalah kalendar dengan grafik potongan bertindih yang dilukis dengan corak pelbagai warna. Reka bentuknya dengan corak warna yang dapat diubah suai dan diperibadikan dengan hanya mengubah susunan kepingan menggambarkan kepekaan kreatif NTT COMWARE. Terdapat ruang menulis yang mencukupi dan garis panduan mengambil kira fungsi yang menjadikannya sempurna sebagai kalendar jadual yang ingin anda gunakan untuk menghias ruang peribadi anda.

Nama Projek : NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”, Nama pereka : Katsumi Tamura, Nama pelanggan : good morning inc..

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy” Kalendar

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.