Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Minyak Zaitun Organik

Epsilon

Minyak Zaitun Organik Minyak zaitun Epsilon adalah produk edisi terhad dari kebun zaitun organik. Keseluruhan proses pengeluaran dilakukan dengan tangan, menggunakan kaedah tradisional dan minyak zaitun dibotolkan tanpa tapisan. Kami merancang pek ini untuk memastikan bahawa komponen sensitif produk yang sangat berkhasiat akan diterima oleh pengguna dari kilang tanpa sebarang perubahan. Kami menggunakan botol Quadrotta yang dilindungi oleh bungkus, diikat dengan kulit dan diletakkan di dalam kotak kayu buatan tangan, ditutup dengan lilin pengedap. Oleh itu pengguna tahu bahawa produk itu datang langsung dari kilang tanpa campur tangan.

Nama Projek : Epsilon, Nama pereka : George Gouvianakis, Nama pelanggan : Geronymakis George, Organic Farmer/Producer.

Epsilon Minyak Zaitun Organik

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.